Julen i bilder

Ja nu är snart julen förbi och den har varit alldeles underbar med goa två å fyrbenta, god mat och massvis med julklappar:) Vi började som vanligt med julbrunch hos mamma å pappa. Tyvärr var farmor sjuk och kunde inte komma men efter brunchen så skjutasade vi hem mormor, tände på gravarna och sen besökte vi farmor med lite julmat och paket. Mamma stannade hemma och fixade lite julstök och skötte om djuren under tiden.
 Mamma å Milda

Sen åkte vi hem och drack lite glögg och efter det fixade mamma med julmaten medan jag promenerade med vovvarna. Det här är nog första året jag inte ser på Kalle-anka men dagen gick så fort så de hanns helt enkelt inte med.

Då vi alla var mätta och belåtna så var det dags för dagens höjdpunkt - julklappsutdelningen, och årets tomte var:
 Fina mamma!

 Jag mycket glad över att få klappar;)

 Även Pettro blir glad och nöjd över sin julklapp.

 Även Rocky blev nöjd med sin klapp å här tror jag han är nöjd med hela dagen och tycker det är dags för lite vila....

 Njord vill gärna vara nära och upp i hela tiden. Här i famnen på brorsan.

Juldagen packade jag mig iväg till stugan men de blev lite sent då jag vaknade hos mamma å pappa, frukost med dem, sen hem å packa lite inför stugvistelsen, sen jullunch igen hos mamma å pappa med brorsan å Frida å sen kom jag äntligen iväg och då var klockan 15 och det hade börjat mörkna:
 Men bilden är lite missvisande för riktigt så här mörkt var de inte. På vissa ställen här i Bollnäs har vi fått en halv meter snö, det är så otroligt fint och snön ligger tjockt på alla träden. Oj så vackert det var vid stugan! Här har jag precis fått eld i brasan.

 Det var mycket kallt i stugan då vi kom, flera minusgrader och de tog några timmar innan vi fick upp värmen. Till och med hundarna frös, både Pettro och Njord skakade så jag fick bädda in dem i filtar. Här ligger Rocky och Njord under samma filt, Njord har till och med stoppat in näsan under filten, godingar! Vi hade en mycket mysig kväll och jag passade på att lära mig min nya telefon som jag fick i julklapp:) Sen blev det lite Isfolket på de.

I dag var det dags för främmande i stugan. Jag har nyss talat om för hundarna att Christine och grabbarna kommer:
 Här är de mycket förväntasfulla, de vet att när Christine kommer med grabbarna blir det mycket bus och promenader. Hennes grabbar är 3 goldenpojkar:)

 Lycka tycker Njord - äntligen någon att mysa med i soffan!  Njord föredrar människor framför allt annat, han bryr sig knappt om andra hundar men kan va otroligt dryg på människor i stället....men alldeles underbart mysig om matte själv får säga de;)

Jag, Christine å alla vovvar gick en lång härlig promenad i skogen och sen blev det en mysig jullunch i stugan. Efter det så fick vi främmande av Agneta och Kim som vi bjöd på glögg. Hon tog med sig en av sina hundar in till oss i stugan, Labbe som är en labradorhane på ca 2 år. Han han nog aldrig träffat varken mina eller Christines hundar tidigare men inte ett gruff utan han välkommnades med glädje. De tycker jag är så härligt med min flock, att det alltid funkar så bra med andra hundar, även inträngda i en liten stuga. Vi var nu 6 hanar och 1 tik och de funkade kanonfint. Ja de är retriever man ska ha;)

Nu har jag nyss kommit hem och nu är de dags för kvällens promenader och sen sängen för i morgon ska jag jobba hos Sanna och hundarna ska bo hos mamma å pappa.

Ha de fint!





Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0