Jobbarhelgen

Ja helgen har mestadels bestått av jobb. Jag tog på mig att jobba två nattpass hos Sanna och det var så kul att träffa henne igen:) Det kommer säkert att kännas till veckan att jag inte varit ledig, men det är de värt, kul att träffa Sanna, trevliga jobbarkompisar och sen behövs det pengar nu, mycket pengar:) Jag har nämligen bestämmt mig för att köpa en hundbur. Och när jag ändå köper en hundbur ska det vara en bra bur, krocktestad och med nödutgång. Jag har letat hela natten efter den perfekta buren och självklart är det även den dyraste buren jag fastnar för. Det blir en mim bur och den ska vara Sveriges bästa bur plus att den är ställbar så den största storleken kan jag ha både i min mondeo men även i tex en Volvo V70 som jag planerar för att köpa. Kan då tillägga att buren kostar 6995kr......Men det är den värd! Jobba jobba,spara spara........:)

I dag började jag, vovvarna, pappa å mamma morgonen med en promenad. Efter det var det dax att sova två timmar. Sen blev det ännu en promenad med vovvarna och efter det gick jag och Njord och tränade lite handtecken och dirigeringar. Trots att vi inte kört någon jaktträning på hur länge sen som helst så kommer han i håg de mesta men vi körde korta avstånd idag. Vi tränade på en parkering då det är allt för mycket snö i skogen. Det han slarvade med som han inte gjort tidigare var att han gärna bar dummysarna i hantagen, hmm. Men de ska vi fixxa till:) En trolig orsak till detta är att han var rätt övertaggad nu efter vinterns vila.

Nu är det snart dax för lite lydnadsträning inne. Njord lär sig backa just nu:) Mycket duktig är han:)

Å räkningarna ska betalas idag.

Ha de fint!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0