Strålande sol!

Nu har ännu en helg passerat. Har väll inte hänt så där jättemycket. Käkade Kinamat med mamma å pappa på fredagen.

På lördagen så gick jag som vanligt en långpromendag m vovvarna och sen var det potatisbullar hos mamma å pappa, en beställning från mig:) Jag och mamma åkte oxå och handlade mat. Och inte bara mat, det blev en hel del godis oxå och jordnötsringar. Läkaren lovade att jag nu fick köpa lösgodis så då gjorde jag det och än så länge är jag frisk:) Men jag ska nog vara försiktig då var och varannan har magsjuka just nu och vems fingrar som varit i lösgodisburkarna vet man ju aldrig, blä. Men jag plockade godisarna längst in och inbillar mig att det inte finns några värre baciller där. Men tyvärr så smakade det inte så bra som jag trodde, min smak är inte som den ska just nu, det är därför jag inte får i mig så mycket mat heller.
 Godis till melodifestivalen blev det.

Sen har jag virkat en hel del i helgen oxå. Jag började tidigare att virka på ett par pulsvärmare men gick bet. Den textade beskrivningen gick över till ett diagram med krumelurer som varken jag eller mamma förstod oss på. Jag har inte heller det bästa tålamodet så jag gav upp och slängde hela skiten, beskrivning och allt! SEN satt jag mig och virkade ett par pulsvärmare helt utan bekrivning i stället men blev helt nöjd med resultatet. Magnus frågade dock i dag varför jag virkat dit leverfläckar??? Mä det är ju blommor!


I dag har vi haft strålande sol och varmt, så himla skönt. Jag längtade verkligen ut på isen. Blir det lika fint nästa helg ska jag och Magnus med vovvar ut och pimpla, det ser jag fram emot!

I dag tog mamma å jag en långprommis m vovvar och de fick sig oxå en omgång av borsten, oj så de löser nu. På kvällen kom Magnus och Higge hit och vi käkade pizza. Jag vågade mig på en ny sort m mozzarella, tomater och champinjoner och den var jättegod. Sen blev det godis och Solsidan på det, shit va kul Solsidan är!

Nu ska vovvarna ut på en sista runda. I morrn ska Rocky till veterinären för återbesök av sitt onda ben så får vi se vad hon säger om det.

Ha de fint!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0