En bättre dag:)

Nu är jag hemma i Bollnäs igen och jag måste bara berätta lite snabbt om dagens positiva provsvar. Enligt läkaren som hade det idiotiska samtalet i går så skulle jag absolut INTE räkna med att svaret på min Philadelphiakromoson skulle visa att det var negativt, alltså helt borta för det var näst intill omöjligt. Dagens provsvar visade att de hittar ingen philadelphia alls, helt negativt och detta gör att det ser så bra ut som möjligt inför transplantationen. Alltså ingen cancer i benmärgen och ingen philadelphia. Detta behövde vi efter gårdagens jobbiga samtal kan jag lova. Jag är så glad!

Dagens transplantationssamtal var oxå mycket bra. Visst det är ingen lek att gå igenom en transplantation men det har jag vetat hela tiden men den här läkaren påpekade att de flesta går bra och hon var mycket positiv. Hon tog upp de värre biverkningarna men sa oxå att dessa var ovanliga, men biverkningar kommer jag att få men förhoppningsvis blir de inte allt för allvarliga. Det verkar som om själva strålningen för med sig en hel del av dessa biverkningar så som att man inte kan få barn, gråstarr, blåsor mm.

Jag frågade oxå om varför de inte kan plocka ut ägg och spara utifall jag skulla vilja ha barn någon gång i framtiden och det verkade som om läkaren tyckte det var märkligt att detta inte kollats upp tidigare. Just nu känns detta inte viktigt för mig som jag skrivit tidigare men man vet ju aldrig hur det blir längre fram. Hon skulle iaf kolla upp detta. Nu kan det hända att mina ägg redan är förstörda av cellgifterna men annars ska det göras ett försök att plocka ut några så får vi se vad det blir av detta sen, men det var iaf inget negativt för sjukdomen och då är det ju värt ett försök iaf tycker jag.

Lite mindre kul var det hos tandkirurgen i dag som sa att mina visdomständer i nederkäken måste bort så den 13 september planeras det för denna operation. Detta hade jag gärna sluppit men känns väll ändå som ett mindre ingrepp mitt upp i allt.

Nu ska jag njuta av att vara hemma och snart stupa i säng. Ha de så fint så länge!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0