Mysa kan vi....

Jobbar lite tätt just nu då jag  bara haft ett ledigt dygn innan jag nu gått på och jobbar 3 nätter igen. Det känns, jag blir lite mosig men det får gå då allt funkar så bra annars med jobb och hundar, det som är så viktigt för mig. 
 
Men jag tar vara på dagarna och har oftast möjlighet att göra bara sånt jag gillar. Det känns lite som att jag myser mig genom livet i bland:) Jag känner mig så lycklig lottad som kan leva som jag gör, det är verkligen värt hur mycket som helst. Och hundarna behöver i princip aldrig vara ensam då de sover hos mamma å pappa då jag jobbar.
 
Min lediga dag spenderade vi först i skoterspåret till fots jag, mina juveler och brorsan som hade en ledig dag. Sen var vi ett gäng på 4 som träffades i hundhallen för lydnadsträning. Jättekul och bra träning blev det. Njord skötte sig bra bland 5 tikar varav 2 löpte. Han piper då han "är passiv" men i själva träningen lyckas han fokusera och göra det han ska.
 
På kvällen så bakade jag lite Rågbullar och gick även med en påse till mamma å pappa. Kvällen avslutades sen med en till långpromenad tillsammans med mamma och Cujjo. Sen tyckte Rocky minsann att det fick vara nog med promenader och somnade med vanten i mun......:
 
 
I går fixade Njord löptikarna bra MEN idag kom han nog på vad han gått misste om......Han har varit stressad, pipit och tokkär i stackars Rocky vilket ger även en stressad matte. Hade tänkt att bara ta en promenad med grabbarna bus i dag då jag var lite mosig och skulle i väg å jobba men klarade inte av Njords pipande och flåsande så det fick bli en skidtur med honom oxå och sen var han lugnare, pust.
 
Så nu är det jobb i nätterna 3 och morgondagen (onsdag) verkar det som att det är lika bra att sova bort då det tydligen ska bli oväder. Sen hoppas jag det blir snö och inte regn så att vi har nya fina skidspår till helgen:) Till helgen har vi även planerat in en långpromenad och grillning med hela familjen, myys igen;)

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0