Shoppingrunda:)

I dag var det meningen att jag och Christine skulle ut med vovvarna på isen men då det blivit något tok med deras bil så ändrade vi planerna till en shoppingrunda i stället. Men jag började dagen med en långpromenad med Rocky och Njord så det skulle vara nöjda hemma då matte shoppade:) Sen hämtade jag Christine och vi började med att åka till Arbrå på Aftek, där säljer de bla teer som de blandar själv. Fem sorter blev det och jag har redan smakat två av dem, grönt te - rabarber grädd leder över Prinsessa.

Sen åkte vi vidare till Glössbomöbler och till min förvåning så hittade jag inget jag ville ha. Jag läser mycket inredningsbloggar och tidningar och börjar bli lite less på shabby chic stuket nu.

Efter det var det dags för Majas i Rengsjö och där blev jag riktigt besviken. Har varit där en gång tidigare och då tyckte jag det var mysigt och helt ok men nu var allt i en ända röra och hur MYCKET saker som helst helt utan struktur, det har jag lite svårt för. Jag vill ha ordning och reda i en butik för att jag ska hitta något.

Jag är så glad över denna dag för det var så länge sen jag gick i affärer. Jag orkade mycket mer än jag trodde och kände mig inte ens trött då jag kom hem. Det är en sån härlig känsla då man varit så sjuk som jag faktiskt har.

På kvällen bjöd jag hit mamma, pappa, Cujjo och Pettro på lite kvällsfika. Jag har fått dille på tonfiskröra på smörgås nu och då är det bara att passa på att stoppa i sig för rätt som det är så ändras smaken och då går de inte i. Har även lovat att bjuda hit Magnus och Higge någon dag på lite kvällsfika, får se när det blir:)

Nu har jag och vovvarna nyss avverkat kvällspromenaden och det börjar bli dags att krypa till kojs. I morrn ska jag på möte på Pass team kl 11, lite väl tidigt för min smak men jag får väll försöka masa mig upp.......

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0