Uppdatering

Dags för lite uppdatering här känner jag även om det inte hänt så himlans mycket, plus att jag känner att den senaste uppdatering var rätt trevlig;)

Det som hänt i veckan är blandannat att jag varit på besök i Gävle och träffat bästa läkaren K. Alla provsvaren var mycket bra förutom att det visade att mitt immunförsvar var mycket lågt, lägre än på länge. Detta beror troligtvis på all kortison jag stoppar i mig men nu trappas det ner och förhoppningsvis så trappas då immunförsvaret upp. Jag fick sänka dosen kortison från 10 mg till 7.5 mg men den dosen måste jag nu käka i 1 månad. Det blev alltså inget byte till något annat kortisonpreparat då K tyckte att dosen nu var så pass låg så om magen fortsätter hålla sig i schack så fortsätter vi så här. Patologerna hade även dubbelkollat mina biopsier från endoskopin och de är nu helt säkra på att det är GVH jag har. GVH kan gå i skov, de kan försvinna och man kan få leva med det hela livet, hur min GVH ter sig visar sig men nu känns det ändå ok då kortisondosen har kunnat sänkas. Jag blev även fortsatt sjukskriven på 50% i 3 månader till och sen bad jag om att få börja jobba 75% efter det och det tror jag blir bra.

Efteråt åkte vi som vanligt till Valbo och jag firade mina braiga provsvar med att köpa mig en ny vårjacka blandannat.

Den här veckan har vi även hunnit med att träna spår och uppletande med Katharina å Kayan. Uppletande vet vi hur vi ska träna vidare -  med smala korridorer, spåret var jag mycket nöjd med så än finns det hopp:)

I dag har jag varit på Majas Cafè med moster Lillemor och mormor, vi har kikat på fina prylar och fikat gott.

Och mina virkade mattor har nu flyttat till Ismyra loppis, spännande:)

Å jag å Njord har tränat lite på några lydnadsklass 3 moment,kul!

I helgen är det min jobbhelg så då hinns inte så mycket annat, men i morrn planerar jag att börja luffsa;) så får vi se hur det går.... kanske hinner jag komma på nån bra ursäkt att låta bli oxå....


Tjolahopp!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0