Gott Nytt År!

En mycket bra nyårsafton har vi haft, på alla sätt å vis:)
 
Jag började med att boka hundhallen. Vi hade många tider att välja mellan, nämligen alla....:) Så mellan 11-12 körde vi lydnadsträning. Det var efterlängtat och båda grabbarna var med.
 
 Mina fina!
 
 Rocky hämtar bollen, allt för en Frolic!
 
Sen efter lite lunch så sprang jag och Njord mot det nya året, bokstavligt talat....Jag kände att jag ville flåsa lite och då det inte går att åka spark längre och knappt skidor heller i detta töväder så satte jag på mig icebugen och sprang en liten runda med Njord.
 
Sen blev det hopp ner i baljan en sväng innan nyårsmiddagen började hos mamma å pappa tillsammans med Nina å Tommy. En mycket god och mycket trevlig middag blev det:) Förrätten bestod av laxpaj och räkcheescake, super gott! Huvudrätt rullader alt vegbullar m hasselbackspotatis och efterätten var ändå bäst, Glass a foure, så good!
 
 Vi hugger in på förrätten.
 
 Glass a foure m frukt!
 
Klockan 22 gick jag och vovvarna hem, då jag knappt orkade hålla ögonen öppen längre:)
 
Det smälls, tjuts och skjuts en hel del raketer här. Rocky och Njord tar det hela med ro, Cujjo tycker det är jättejobbigt, ligger under bordet nära oss och vill inte gå ut. Stackarn han kan inte ens kissa ute, vill bara hem:(  Men kvällsmaten åt han så då är det inte på värsta viset iaf.
 
Men Gott Nytt År på er! Nu ser vi fram emot ett lika fantastiskt 2013!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0