Veckan började med hundträning, så klart;)

Måndag i dag och nog var det jobbigt att kliva upp i morse då klockan ringde. Faktiskt så var jag tröttare än på länge, vet inte varför. Men efter en halvtimmes uppfriskande promenad så ordnade allt till sig:)

Efter jobbet så var det träning med Hanna. Jag och Njord körde på hårt:) Det blev kommendering i momenten Platsliggning, linförighet, läggande under gång, inkallning och apportering. Njord var superduktig:) Mycket nöjd med dagens lydnadsträning med andra ord:)  Hanna och Krozz körde oxå med kommendering och även dom var superduktiga:)

När vi tränat lydnad klart så anlitade jag Hanna som kastare igen åt ett par markeringar. Jag hittade ett bra ställe där det inte var så mycket snö......fast jag tror inte Hanna håller med för hon fick stå med snö ovanför knäna då hon agerade kastare;)

När Hanna med hundar åkt så tränade vi vidare. Jag gjorde ett sök som både Rocky och Njord fick jobba på. Duktiga killar!

Nu är det dags för ett varmt bad och sen har jag av någon konstig anledning bokat tvättstugan i kväll trots att jag ska upp supertidigt i morrn då jag öppnar på förskolan......så kan de gå.

Ha de fint!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0