Brännmärkt!

Ja nu har min goa lilla Njord lyckats blivit brännmärkt......Han är väldigt nyfiken och väldigt glupsk och har man då otur så står det en het gratängform inom lämpligt avstånd som man kan stoppa nosen på....Då slutar det så här:
 Den rosa fläcken på övre läppen är brännmärket efter den heta gratängformen. Det gjorde så klart ont på en gång, han slickade sig ett tag runt munnen....men det gick över fort och han har inte ont om man tar där. Vi får väll se om denna fläck kommer försvinna eller inte....Förhoppningvis har han lärt sig en läxa, men troligen inte;)

Annars blev det en hel del träning i helgen, både jakt och lydnad, trots det dåliga trökvädret. Och vädret det håller i sig, i dag har det regnat från tidig morgon till sen kväll. Hoppas på bättre väder i morrn!

Nu har vi nyss kommit in från kvällens promenader och Njord avslutade det hela med att resa varenda hårstrå på hela ryggen, och orsaken va en katt.....!! Kan då tillägga att Njord bor med 3 katter:) Annars har jag faktiskt inte märkt av någon spökålder än, han är en riktig cooling, men denna katt blev tydligen för mycket:S Sötnjord!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0