Party!

Ja då är det söndag och jag mår riktigt fint men saltbehovet är lite större än vanligt, men det har jag fixat med djungelvrål och pizza:) I går var det nämligen fest hos en kompis som fyllde år;) Vi blev bjudna på en mycket god middag och sen blev det lite spel efteråt innan vi åkte ner på Tranan och där var det MID som spelade. En mycket trevlig kväll var det och jag träffade på flera "kändisar", hur kul som helst! Men MID var väll ingen större hit då musikten var så hög så man inte hörde vad de sjöng.......

I dag har det var en mycket lugn dag men mamma och jag har iaf varit ut på en långpromenad med vovvarna och sen blev det pizza med hela familjen efter det. Nu är det bara att ladda om för en ny vecka och dessutom en ny månad som säkert kommer bli mycket bra.

Jag har nyss fått en kursinbjudan så jag ska ta mig en funderare ang den. Det är en lydnadskurs och det vore kul att gå en sån med Njord. Det är en helgkurs men man kan välja att bara gå ena dagen oxå och så blir det nog, tänkte jag skulle få med mig Hanna bara;)

Ha de fint!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0