Shopping piggar upp!

Nu är jag ledig ett par dar efter helgens jobb. Gick av i morse och är rätt mosig nu kan jag lova så snart är det natta.

Jag har nått i kroppen, vet ej vad. Jag är tröttare än vanligt, illamående till å från och sen trött i musklerna, precis så som jag kan bli då jag trappar ner kortisonet men det har jag inte gjort nu. Detta började då jag var på läger förra helgen å har sen blivit lite sämre. Hoppas det är nått som snart går över, jag hade ju mycket dåligt immunförsvar nu så nått kanske jag dragit på mig. Det känns alltid tryggt då jag vet att provsvaren är bra men denna månad lämnade jag inga prover pga att de var så bra sist. Typiskt att jag ska må dåligt då! Men fortsätter detta så får jag ringa Uppsala å be dem skicka remiss så jag får lämna prover ändå. Å då jag mår så här så får jag inte heller dra ner mer på kortisonet så jag käkar fortfarande 7.5mg.

Men men jag ligger inte däckad eller så utan jobbar och promenerar på som vanligt:) Beöver bara lite fler pausar emellanåt.

I lördags hann jag även med en tur till Ljusdal tillsammans med mamma, moster Lillemor å kusin Johanna:) Det blev lite småsaker som dessa:

 En glasskål med ett sött litet arrangemang i:) Hjärtan på rad är en favoritblomma!

 En IB laursen mjölkkanna som fick prydas av lite vitsippor som jag plockade under dagens promenad.

Sen blev det en kjol oxå......Fattar inte varför jag gillar kjolar så mycket. Jag handlar kjolar lite nu å då men använder dem sällan, hmm. Å en tröja följde oxå med hem. Shopping piggar upp! 

I dag har vi firat brorsan som fyllt år. Kalaset blev hos mamma å pappa då Danne å Frida just nu bor hos Fridas föräldrar i väntan på att få flytta in i deras nybyggda hus:) Smörgåstårta, gofika å trevligt umgänge blev det.

Nu är golven rena å kvällens promenad väntar. Tjing!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0