Vila

Det är drygt en månad sen jag uppdaterade bloggen nu. Tiden räcker inte till just nu känner jag så det blir lite bloggvila men vi finns på både facebook och instagram  där de läggs ut en hel del bilder på mina gyllene vänner:) (Direklänkar under min profilbild)
 
En annan som är i vila är Njordis. Jag har tidigare skrivit om hans långdragna hälta som de trodde var en stukning i hasen men de visade sig vara ett skadat korsband. Han opererades den 4/8, operationen gick bra så nu gäller det "bara" att hålla han lugn så de får läka riktigt. Vi ska ta stygnen och träffa en sjukgymnast i Falun på måndag så då får vi förhoppningsvis en rehab plan. De första två veckorna har varit sträng vila med max 20 meters promenad, pust! Njord hinner ju göra 7 piruetter och 5 volter, trots sele och koppel,  på vägen till ytterdörren så de är inte lätt. Men vi kämpar på... 
 
En som inte vilar är iaf yviga Ymer, el "The flying runner" som Ingela kallar han:) Han har gjort en FB-R där han allt imponerade lite på sin matte och till helgen är det MH. Just nu känns det inte så lämpligt med ett MH för Ymer är inne i nån psykisk mognadsfas där en hel del är lite skrämmande. En riktig fegis är han just nu. Men detta är betalt sen länge så nu kör vi;)
 
Jag har som mål att skriva mer om Njords operation och rehabilitering och Ymers FB-R och MH, likaså planeras två tävlingar för Ymer i september. Och kameran är full av bilder från sommarens upptåg och de hade jag också tänkt få ut några här. Så, på återseende!
 
 

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0