jobbelijobb

Det är mycket jobb nu. Vid ett tillfälle på mitt 4veckors schema så blir det tätt med passen. Gick av i söndags efter 3 pass, ledig endast måndag, och går på i dag tisdag igen med 3 pass. Dessutom så blev det personalmöte på min lediga dag, men så blir det ibland. Har funderat lite om det går att ändra på detta men jag hittar ingen lösning. Men endast 1 dags ledighet efter 3nätter är för lite känner jag. Får grubbla vidare....
 
Vi har iaf hunnit med träning på klubben med Katharina i dag. Jag var så träningssugen så jag hade svårt att välja vad vi skulle träna så det blev en hel del. I det stora hela är vi nöjda:) Känner att treans moment börjar komma nu och det känns kul då kanske vi kan börja planera in någon tävling i början av nästa år. Något vi dock inte tränat alls som vi måste ta tag i är platsliggningen. Vet inte vad Njord tycker om att jag är gömd, kanske han tycker det blir fritt fram att nosa runt eller tycker han det är lite läskigt så han ligger som ett ljus, vad vet jag?:)
 
Annars planerar jag advent och julen... ....Är redan uppe i 10 olika sorters julgodis. Måste försöka gallra lite, fast man kan ju göra halvsatser....eller så gör man hela satser när man ändå är på g. Å sen tar man tag i beach 2013 lite längre fram;) Å hårdbröd å vörtbröd ska det blir. Kanske en till sort mjukt bröd oxå:) Det brukar inte bli så mycket kakätande på julen men en ny sort har jag hittat som jag måste testa. Sen bakar ju mamma en hel del med men hon får framförallt stå får matlagningen. Kanske jag ska prova mig på att göra citronsill?. Har aldrig gjort sillinläggning men hittade ett recept på Växbokrogs citronsill.
 
Å julklappsstöket är ju så klart i gång. Är ovanligt sen i år men snart är det klart oxå, skönt!
 
Nu ska jag gå ett varv med dammsugan å sen blir det sova en stund. Tjing!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0