GLAD:)

Jag är så GLAD över att vara hemma och få leva lite mer normalt, ler mest hela dagarna:) Och minst lika GLAD är jag över att inte ha någon cancer längre. Nu är jag nytransplanterad men inte sjuk i cancer, så det så!

Det kommer att bli täta provtagningar i Uppsala nu några månader framöver och även om jag kommer få genomlida benmärgsprover var 4e vecka så känns det skönt och tryggt att de verkligen har koll på mig. Men det kommer bli många nervösa dagar då man väntar på provsvar framöver, men vissa säger att man lär sig leva även med det och det hoppas jag kunna göra. Inget svar blir ju bättre om jag sitter på nålar dagarna innan.....Man får helt enkelt försöka leva och vara glad för varje dag man är frisk. Det är dock något som jag alltid tycker jag varit duktig på men nu blir det ju så klart ändå på ett annat sätt.

I går var jag och mammsen i lägenheten och spritade, städade och packade upp, jag passade även på att bada lite;) Jag och Njord kommer troligtvis att flytta dit senast i helgen. Snälla Magnus har varit och kopplad in en STOR, mycket fin 42 tums TV i lägenheten tills jag kom hem. Han själv tyckte nämligen den var för liten så han köpt en ny större:S Jag tycker dock den är STOR då jag är van en mycket gammal 28 tums tjock Tv:) Men den nya är nog perfekt till Gilmore Girls:) Jag har nog bestämmt mig för vilka tapeter jag vill ha oxå i köket och hallen och nu har de 30% rabatt så de passar ju perfekt, ska åka och handla dem i morrn. Sen bråkar jag lite med hyresvärden om att de ska måla om köksluckorna mina eftersom jag kostar på tapetsering själv. Nuvarande köksluckor är grå och jag SKA ha vitt, får väll se hur det går.

I dag har jag inte hunnit med så mycket än men jag och Njord har iaf varit ut på en liten men härlig promenad. Jag är fortfarande mycket trött i kroppen så min gångtakt är inte snabb kan jag lova och det är faktiskt väldigt nyttigt för Njord som nu är van att göra lite som han vill i kopplet,, men det ska det bli ändring på nu då matte är tillbax;) Men han skötte sig riktigt bra på våran första promenad i hop sen veckor tillbax. Bara jag får lite mer krafter så ska vi ta tag i lite jakt, bruks och lydnadsträning oxå:) Jag måste oxå se till att han blir röntgad. Brorsan har lovat att följa med till veterinären så jag ska höra med Gudrun om hon har någon fredag vi får komma, då brorsan är ledig.

I dag jobbar mamma för första gången sen 14 juni och jag är helt ensam för första gången sen 14 juni. Men allt känns helt ok och mycket bra. Det är ju så här det ska vara! Något jag inte heller har gjort sen 14 juni är att köra bil så det måste jag ta tag i nån dag:) Tidigare så har jag både varit svag men oxå käkat så mycket mediciner där de rekommenderar att vara försiktig med bilkörning och jag har oxå känns mig trött och seg, men nu börjar de bli dags, blir ju så mycket friare då oxå. Då kan jag åka och hälsa på friska människor och även ta mig ut i skogen själv med vovvarna, det har jag saknat. Men i morgon ska jag och brorsan och vovvarna ut i skogen, det blir mysigt. Hoppas på lika härligt väder då som i dag:)

I dag skiner solen och det är runt 7 plus, var faktiskt riktigt skönt ute. Annars har jag ju blivit en riktig fryslort nu, men det hör tydligen till när man har fått cellgifter och då man är nytransplanterad.

Nä nu ska jag ta å ringa dagens samtal till mormor och farmor och sen blir det lunch. Ha en trevlig dag!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0