Provsvar 6 månaderskontrollen:)!

Tjolahopp, i dag fick jag lite svar på lite prover från 6 månaderskontrollen, de bästa provsvaren blev det. Är så glad!

Jag trodde att jag skulle få svaren med posten i dag men tji fick jag. Men då ringde jag Uppsala och tjatade lite i stället då jag visste att svaren måsta ha kommit. Läkaren hade tydligen haft så mycket att göra så hon inte hunnit skicka mig några svar än men sköterskan var snäll och kollade upp dem lite. Philadelfian såg fin ut, inga mätbara tumörceller, likaså benmärgsprovet och chermerissprovet var så bra det kunna, 100% donator. Å så glad jag blev! Jag blev så glad så jag glömde fråga hur lungröntgen och lungfunktionstestet såg ut men det är inget jag ororar mig över utan jag får vänta till brevet kommer helt enkelt.

Så nu ska här firas. I kväll firar vi både mina provsvar och brorsans 27års dag med smörgåstårta hemma hos han och Frida.

I dag har jag haft det så härligt. Började med en skogspromenad och sen har jag suttit ute på "altan" hela dagen, fikat å gjort lite kort.  Ska dock försöka ta tag i lite städning nu, dock blir det fuskstädning, har ju viktigare saker för mig ju:)

Det har blivit mycket träning nu. I går var jag å Magnus m hundar ut och spårade. Njord är så jäkla grym på att spåra. Jag har aldrig sett något liknande och det är sant. Nu har han fattat att pinnarna ska plockas upp oxå och då missar han ingen. Fortfarande är farten på tok för hög men näsa har han och den är fantastisk.

Har lite träning inplanerat i helgen oxå, både jakt och lydnad.

Måste oxå försöka hitta nå snygga byxor då allt sitter som säckar på mig just nu. Vart har du tagit vägen rumpan? Matlusten är tillbax och jag äter nästan som innan jag blev sjuk men min idè är att kroppen har så mycket annat för sig nu, så mycket som ska repareras efter allt den utsatts för så förbränningen går nog på högvarv.

Nu njuter vi av livet, gör det du oxå!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0