Pustar ut lite å åker på kurs!

Jag har haft några jobbiga dagar här med mycket trötthet, illamående och risig mage. Jag blir alltid så orolig att det ska vara leukemi som spökar även fast jag känner igen symtomen på GVH:n. Men denna gång har jag varit så välldans trött men jag tror nu och hoppas att det är GVH för i morse var jag och lämnade prover och svaren var väldigt fina iaf:) Nästa vecka ska jag även till Gävle och träffa läkaren, hoppas jag blir piggare till dess annars får jag nog öka kortisondosen. MEN nu pustar jag ut ett tag och åker på kurs och hoppas att jag inte blir sämre utan klarar av att vara med alla dagarna.
 
Kursen är för Mette Klavenes i Ockelbo. Jag hade tänkt sova i klubbstugan där då vi börjar redan kl 8 på mornarna men pga mitt mående så sover jag hemma i stället, både jag och Njord sover bäst hemma:) I kväll är första träffen och då utan hund, sen kör vi hela torsdagen och fredagen. Rapport kommer då vi kursat klart.
 
Tjing så länge!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0