Äntligen är värmen tillbax!

Jag har saknat värmen jag. Nu kan jag åter vara ute och slappa i skuggan, käka glass i massor och bara njuta utan att frysa:) 30 grader i går å 30 grader i dag men det har fläktat lite så det har varit alldeles underbart. Enda nackdelen är att hundarna tycker det är för varmt och träning och motion måste ske sent eller tidigt. Men i dag har jag å Njord faktiskt tränat lite kryp i skuggan:)

I går var Cujjo här hela dagen och i dag var vi hos Cujjo och missarna hela dagen. Jag har ätit glass i mängder, men jag måste börja tänka mig för nu då kilona börjat smyga sig på igen, hmm. Men glass hör sommaren till!

I gårkväll åkte vi till klubben på gemensam träning. Det var för varmt nästan men jag åkte dit mest för platsliggningens skull och den låg Njord jättefint och sen satt han still på tandvisningen efteråt oxå, inte illa pinkat av denna myror i brallan hunden:) Vi körde lite lydnad oxå men ska nu börja träna in tvåans moment då han är jätteduktig på ettans, dock måste friaföljet/linförigheten bli bättre.

Nu har vi nyss kommit hem från ett härligt kvällsdopp, jag hoppade dock över detta och nöjde mig med att gå i till knäskålarna bara:) Men hundarna njöt men även en av dem nöjde sig med att gå i till bara knäskålarna....:
 Pettro går gärna hit men INTE längre! och den mesta tiden tillbringade hon faktiskt på land.

 Njord däremot han rejsar som en tok hela tiden i vattnet. Det här var ända bilden med hela han på....., annars var det en svans, eller en nos. Han är helt enekelt för snabb för kameran!

 Rocky letar gotta på botten:)

 Å här är hela gänget som var med. Pettro. Rocky, Njord, Magge å Higge:)

Nu har vi precis tagit en kvällspromenad så hundarna nästan torkat. Själv är jag vädlgit pigg trots att klockan är över 23, gjorde missen å sov för länge i morse.....jag som trodde jag ställt tillbax dygnet knäppte av väckarklockan son ringde åtta och fortsatte att sova till tio, hmm. Det får jag sota för nu!

Tjingeling!

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0