Bad och morsdag

På förmiddagen åkta jag och hundarna tillsammans med Magnus och Higge och badade. Jag hade tänkt haft en lugn städdag hemma men det var så jäkla varmt och hundarna har inte badat än i år så nu var det dags! Jag trodde inte att Njord var en badkruka men det var han visst. Ett rejs i vattnet tog han men annars trivdes han bäst på land.....

 Njords första "bad", som han dock inte verka tycka var så där jättemärkvärdigt som de andra hundarna gör. Vattnet är fullt av pollen därav färgen.

 Dessa grabbar badar mest hela tiden och här har Rocky nya badleksaken som vi fick av Hanna i munnen. Den var populär kan jag lova:)

 Hit men inte längre tyckte Njord var bäst:) Hämta pinnar precis i vattenkanten var kul men bada fick de andra göra:)

 Rocky solar sig på bryggan. Man får säga åt Rocky till sist att nu får du kliva upp ur vattnet, annars ligger han i hur länge som helst och blir skakig och nerkyld.

Se så SÖT han är Njord. Han har verkligen ett sött huvud tycker jag och ett speciellt uttryck.

För mig blev det bara bad upp till knäna, det fick räcka.

På kvällen åkte vi alla till mina föräldrar då det var dags för morsdagsfirande. Vi grillade och käkade en jättegod sommartårta. Av mig fick mamma ett fint "cement"hjärta som det stod välkommen på och ska ligga vi entren:) Efter detta kalas ringde Agneta och berättade att hon hade fått nyckeln till stugan jag ska hyra av henne så då åkte vi dit och mötte upp henne. Det är en supermysig stuga som ligger perfekt näst intill med fina träningsmarker runt omkring. Det var en hel del att göra där så nu har jag och hundarna nått att syssla med på mina lediga dagar som för tillfället är väldigt många.

Theresflock

Denna blogg handlar om mig och mina hundar som jag tränar och tävlar med i lydnad, bruks och jakt. Mycket tid spenderas också i hälsingeskogarna!

RSS 2.0